fredag 3 oktober 2008

Spånken - Popcorn Sutton

Popcorn Sutton, vilken kille! En riktig gammal moonshiner av den klassiska skolan. Han vet vad som gäller och han gör det på sitt eget vis.

För några år sedan blev han känd genom att släppa boken "Me and My Likker" som snabbt sålde slut hos de flesta hökare. Idag är boken eftersökt som få, men enligt uppgift kan det finnas några ex att beställa direkt från författaren själv:

Popcorn Sutton
P.O. Box 382
Maggie Valley, NC 2875

Det är nog inte osannolikt att Popcorn vill sälja av några ex eftersom han åkte fast för hembränning för drygt ett år sen när ett av hans uthus började brinna när han inte var hemma. Trots hans vädjanden till brandkåren så kunde de inte knipa käft utan var tvugna att glappa för fjärsman.

För att göra det hela ännu värre knep en civilsnut honom för att han försökte kränga spånken till civvaren i mars i år och nu hotar upp till 15 år på kåken för den gamla hjälten, eftersom de även knep honom för olaga vapeninnehav.

Visserligen verkar killen vara ett riktigt praktarsle i det privata. Hans dotter publicerade en minst sagt bitter blog om honom som hon tyvärr plockat bort det mesta från.

Men för att förstå vilket original Popcorn är så släng en titt på de här två filmerna.



Inga kommentarer: