söndag 7 september 2008

Varuca Assault och Ginjure Scraps karriärer över!

Semin mellan Hellcats och Cherry Bombs blev en riktig nagelbitare som avgjordes först vid den absolut sista jamen. Efter en oerhört tät bout där Hellcats visade att de nu bemästrar det som tidigare varit Cherry Bombs kännetäcken, defensiven, så går alltså Hellcats vidare till Calvello Cup med tre poängs marginal! Det blev 30 -27 till Hellcats.

Det här betyder att två giganter inom banked track rollerderby nu lägger rullskridskorna på hyllan. Ginjure Scraps och Varuca Assault, bägge från Cherry Bombs, har spelat sin sista match. En stor förlust för oss som följer TXRD.

Nu väntar Holy Rollers för Hellcats. En motståndare de inte slagit sedan 2003!
Att Sindra Dee dessutom skadat sig i dagens match gör inte det hela ljusare för Hellcats. Ett Holy Rollers som i det närmaste är fulltaligt igen(Helena Handbasket är bänkad som en följd av graviditet) kommer bli en oerhört svår motståndare. Men vi får se vad som händer den 11e oktober då det smäller rejält.

Om ni inte är lika lyckligt lottade som jag som kommer se matchen på plats i Austin så kan jag definitivt rekomendera att ni beställer matchen som webcast från TXRD!


Inga kommentarer: