måndag 22 september 2008

RTS i helgen...

Jag var inte nere i Malmö under helgen. Jag har haft full upp med jobbet och behövde vila upp mig, så jag tog en sväng till Värmlandsskogarna istället. Men jag har följt händelserna där nere. Och nu kommer efterslängarna. Malmösnutens batongkåta skitstövlar anmäler ledningen för kommenderingen för att ha varit för passiv!!!

Malmös snutar är ju sen gammalt kända för att vara de misshandelsgladaste i landet så fort det kommer till något som ens luktar socialism och motstånd. Inte ens Stockholms ökända norrmalmssnutar är i närheten av malmös stolthet. Men att de skulle gå så här långt hade inte ens jag räknat med. Att de så öppet signalerar att de var ute efter våld i lördags är anmärkningsvärt.

Att just malmösnutarna vill slåss är knappast förvånande, men har borgerlig media som så snällt skriver om de stackars poliserna förstått vad det är snutarna är ute efter? Har de förstått vad det är de propagerar för när de sprider våldspropaganda som den här? Vill verkligen de nyttiga idioterna på DN ha kravaller som t.ex. GBG2001 eller Ungdomshuskravallerna? Fattar de inte att om snuten går på för fullt så kommer det ett svar?

Att snuten vet om det är det inget tvivel om. De som ligger bakom anmälningarna är våldsfetishister med machodrömmar som inget hellre vill än att stå i ett sten- och flaskregn för att uppfylla sitt ideal om att vara den ädle krigaren. Att de sen kämpar för orättvisor och en fortsatt utsugning av arbetarklassen är inget de bryr sig om. DN utmålar dem ju som hjältar, och har de tur får de blommor av sossarna. Men när historien skrivs kommer de stå på samma sida som Sheriffen Av Nottingham.

2 kommentarer:

Mikael sa...

Ja, det var verkligen skitfett att se området runt Triangeln halvt sönderslaget & nerklottrat. Eller inte. Kul med frisörsalogen som fick sina rutor smashade med. Hederliga arbetare som fick sin frisörsalong pajjad. Bra skapad dialog, det enda folk kommer komma ihåg är ngt som liknade ett GBG 2001 i miniatyr.

AIK-Micke sa...

mikael:Oj vad upprörda vi var över något jag inte ens berörde i bloggen...

Helt seriöst så tycker jag dessutom att det är oroväckande att du över huvud taget inte verkar begripa att snutens propagandabeteende är tjugo gånger mer oroväckande än om delar av smashandet nere i malmö blev missriktat.